п»ї Mentenanta - Service chillere, Service tubulatura ventilatie - Aer conditionat, Centrale termice, Chillere, Pompe de caldura

Mentenanta


 

    Cladirile trebuie intretinute iar prin intretinere regulata se reduc costurile de exploatare si se asigura o buna functionare, noi oferim servicii de mentenata instalatii pentru echipamenete de climatizare si ventilare.

    Echipamentele care nu au intretinerea periodica, functioneaza la parametrii redusi,cu consumuri mari de energie.
Datorita depunerilor de mizerie de pe condensator/vaporizator schimbul termic scade, in acelasi timp scade randamentul si  forteaza compresorul prin functionarea continuua in incercarea de a ajunge la temperatura setata si astfel se ajunge la suprasolicitarea echipamentului si defectarea acestuia intr-un timp scurt. Cantitatea redusa a freonului conduce la aceleasi probleme!

    Pentru orice sistem de climatizare, este foarte importanta curatarea periodica a condensatoarelor, vaporizatoarelor, filtrelor, precum si completarea periodica cu freoni sau uleiuri.

    Oamenii nostri sunt instruiti si echipati cu tot ce trebuie pentru a prevenii defectarea sistemelor de climatizare pentru ca partenerii nostrii sa nu resminta lipsa de confort. Efectuam inspectii pentru buna functionare a aparatelor de aer conditionat si inspectii tehnice periodice, oferim sevicii de intretinere in baza unor contracte de service.

 

    In cadrul acestor servicii se asigura:    Strangerea contactelor electrice
    Verificarea legaturii la pamant
    Verificarea si curatarea condesatorului
    Verificarea rezistentei la izolatie cu megaohmetrul
    Verificarea si curatarea vaporizatorului
    Verificare etanseitate traseu frigorific
    Verificare functionare compresor, presiuni de lucru si temperaturi
    Verificare stare parte electronica si electrica a echipamentului
    Verificare si curatare filtre de aer
    Verificare functionare thermostat
    Verificarea drenului de condens
    Verificarea starii sistemului de prindere a echipamentului
    Inlocuirea componentelor defecte
    Testarea echipamentului
    Incarcare cu agent frigorific

 

    Conditiile de confort termic ocupa un loc important pentru toti, iar contractele de service si  intretinere implica aspecte tehnico-economice minimale in mentenanta de durata a unei cladiri.

 

    Neefectuarea unei intretineri profesionale a sistemelor HVAC duce la o risipa de energie si costuri mari de intretinere dar si la scaderea confortului de care oamenii au nevoie